Cégünk az ingatlan közös használatú területeiért felel: állagmegóvás, fejlesztések, szakszerű üzemeltetés.

Közös képviselő cégként szeretnénk kiérdemelni és megtartani bizalmát!

Cégünk annak a sajátságosan magyar társadalmi-gazdasági helyzetnek a felismeréséből indul ki, hogy a lakás sokszor egy ember vagy egy egész család életének munkáját testesíti meg, és ezt a munkát hagyják örökül gyermekeikre, unokáikra. Sőt ezek a lakások a nemzeti vagyonunk fontos részét képezik, értékük megőrzése elemi érdeke mindannyiunknak; ezt a vagyont újratermelni egy generáció munkája lenne. Mindezért ezt a vagyontárgyat felelősséggel és gondossággal kell kezelnünk.

Azért, hogy meg tudjunk felelni kitűzött célunknak, cégünk eddig is csak ott vállalt megbízást, ahol garantálható volt, hogy minden munkatársunk könnyen és rendszeresen eljuthat azokba a társasházakba, amelyek képviseletét vállaltuk. Ez fordítva is igaz, hiszen Ön is kényelmesen megtalál minket nyitvatartási idő alatt akár gépkocsival, akár gyalog, vagy tömegközlekedéssel.

Ügyfélbarát fogadási idő

Adminisztratív munkatársaink reggel 8-tól este 6-ig állnak személyesen a tulajdonostársak rendelkezésére.

Az iroda technikai felszerelése alkalmas arra, hogy minden munkatársunk a hét minden napján, a nyitvatartási időn kívül is hozzáférjen a társasházak adataihoz, hogy hordozható eszközeink segítségével az irodától távol is rendelkezzünk adatokkal.

Az irodai rendszerünk és adminisztrációs hátterünk lehetővé teszik, hogy a határidőket betartva megfeleljünk a törvényben meghatározott értesítési kötelezettségeinknek.

Bejelentkezem a tulajdonosi portálra

Átlátható pénzügyi működés a társasház életének alapja

Igyekszünk segíteni a tulajdonostársaknak, hogy a tulajdonosi szemléletük érvényesülhessen és kiteljesedhessen, ezért a vidéken élők, a külföldön tartózkodók és a munkájuk miatt a személyes ügyintézésben akadályoztatottak is bármikor betekinthetnek a társasház dokumentumtárában tárolt okiratokba, szerződésekbe, megnézhetik tulajdonosi folyószámlájukat. A társasház fejlődése érdekében a társasház teljes dokumentumanyagára és pénzügyi helyzetére tekinthetnek rá a Számvizsgáló Bizottság tagjai, akiket mi szövetségeseknek tekintünk a társasházak fejlesztésében.

A társasházak állagának megóvása érdekében két telefonszámunkon két munkatársunk sürgős esetben éjjel-nappal elérhető. A sokéves tapasztalat alapján tudjuk, hogy a leggyakoribb azonnali megoldást igénylő hiba a vízvezeték- és a csatornarendszer, valamint az elektromos hálózat meghibásodása, ezért két vízvezeték-szerelő és két villanyszerelő munkatársunk áll a társasházak és a tulajdonostársak rendelkezésére a meghibásodások azonnali elhárításáért. A telefonos bejelentés mellett honlapunkon keresztül is lehetőség van hibabejelentésre regisztráció után.

Szakértő segítségeink ingatlankezelésben

Noha lelkiismeretesen dolgozunk, bizonyos feladatok tökéletes megoldásához szükségünk van külső szakértő – jogász, építész, épületgépész, statikus – közreműködésére, ezért ezen szakmák képviselőinek mint partnereknek rendszeresen kikérjük a véleményét. A legfontosabb partnerünk mégis a tulajdonostársak közössége, amely nélkül a mi munkánk sem lehet sikeres.